BETINGELSER FOR HERNING BIBLIOTEKERNES ABONNEMENTSKLUBBER

BETINGELSER FOR HERNING BIBLIOTEKERNES ABONNEMENTSKLUBBER

BETINGELSER FOR HERNING BIBLIOTEKERNES ABONNEMENTSKLUBBER

 

1. Generelt
Herning Bibliotekernes abonnementsklubber er en gratis service, der tilbydes borgere i Herning Kommune. 

2. Betaling og bindingsperiode
Medlemskab af Herning Bibliotekernes er gratis og der er ingen bindingsperiode. Det betyder, at du til enhver tid vil kunne afmelde dig abonnementsservicen nederst i den mail, du får tilsendt som en fast del af tjenesten. 

3. Medlemskab
Som medlem af Herning Bibliotekernes abonnementsklubber modtager du med fast interval en i tilbuddet angiven service fra biblioteket. Servicen sendes til dig enten via SMS eller MAIL.

4. Registrering af personoplysninger
Når du tilmelder dig Herning Bibliotekernes abonnementsservice registrerer vi de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med din tilmelding, og oplysninger afgivet af dig på et senere tidspunkt i forbindelse med opdatering af din profil.
Med tilmelding til en abonnementsservice accepterer du, at vi, med fast interval, sender dig materiale om det emne/tilbud, du har tilmeldt dig. 

5. Opsigelse
Du kan til enhver tid afmelde dig abonnementsservicen. Det foregår nederst i den mail, du modtager, med abonnementsindhold. 

6. Kontakt
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Herning Bibliotekerne, Østergade 8, 7400 Herning, eller på biblioteket@herning.dk  96 28 88 00.