Tilmelding til Grøn HverDag

Udfyld formen - så er du med i vores gratis klub
0,- om måneden Det er gratis at abonnere på biblioteket Ingen binding Dit abonnement kan til enhver tid opsiges med et enkelt klik Det er let og enkelt Du har altid adgang til vores services via din computer, tablet eller smartphone

Grøn HverDag

 

De sidste år har der været stort fokus på klimaforandringer, Co2-udslip og klimaets tilstand, på indlandsis, der smelter og dyr og planter, der uddør. Løsningen er grøn omstilling, bæredygtighed og klimaaftaler. Som enkeltindivid kan man let miste overblikket – og måske også lidt miste modet. For kan JEG overhovedet gøre en forskel?

Med bibliotekets nye abonnement GRØN HverDag er målet at give OVERBLIK og INSPIRATION til nye bæredygtige vaner og en grønnere livsstil. For vi kan ALLE gøre en forskel.

Coronakrisen har vendt op og ned på mange ting i vores hverdag. Især i perioden hvor Danmark var ”lukket ned” og de fleste af os var hjemme. Bilen blev stående i indkørslen. Rejser blev aflyst, møder blev til digitale møder og mange ændrede deres indkøbsvaner. Surdej og hjemmestrik blev ”en trend”.
Vores nye ”grønne” vaner under Corona-krisen er et oplagt afsæt til en mere grøn og bæredygtig livsstil.

GRØN HverDag er udarbejdet af Herning Bibliotekerne i samarbejde med Herning Kommune.
Hvis du abonnerer på GRØN HverDag får du hver måned gode tips og idéer til en grønnere livsstil fra miljøkoordinator og Grøn Guide, Line Thastum. Desuden får du masser af gode idéer til læsestof og relevant information fra biblioteket.

 Se eksempel på tidligere udgave her

Tilmeld dig i dag – og modtag dit første ”grønne” nyhedsbrev inden længe!

Tilmelding til Grøn HverDag

* indicates required

Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores betingelser (klik og læs mere)