Om dette arrangement

Tid
11:30 - 12:30
Pris
Gratis
Target
Børn
Aktiv fritid
Det for børn
Foredrag
Litteratur

Mød RobinSamse - UDSOLGT

20.11.21
Mød gaming-stjernerne fra YouTube

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE BILLETTER, MEN DET ER MULIGT AT KOMME PÅ VENTELISTE.

RobinSamse er navnet på en gamer-duo, som mange Minecraft-glade børn kender. Duoen består af kæresteparret Robin Dekker Madsen og Samrita Kapur. Ud over at have en populær youtube-kanal, er de to også hovedpersonerne i en række spændende børnebøger, der foregår i spændingsfeltet mellem virkelighed og fantasi – en fascinerende, farlig og forrygende computerverden-fantasi, vel at mærke. Når de to sammen gæster Herning Bibliotekerne, fortæller de om sig selv og om det spændende liv, de lever som gamere, youtubere og hovedpersoner i bøger. Efterfølgende er der mulighed for at få deres autograf.

Klik her for at komme på venteliste >>

BEMÆRK: Alle på venteliste får tilbudt ledige pladser samtidig, så det er først-til-mølle.

Arrangementet er en del af HerLitt for børn.

HerLitt for børn

Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.

Som noget nyt udvider vi i år festivalen med HerLitt for BØRN, der i forlængelse af HerLitt byder børn, forældre, fagfolk og barnlige sjæle velkommen til en uge med forfattere, booktalks – og endda youtubere! HerLitt for BØRN er det nye navn for Den Store Læsefestival, som mange måske kender fra 2019 og 2020.

Se alle arrangementer til HerLitt for børn her >>

 

Materialer