Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Target
Børn
Aktiv fritid
Det for børn
Foredrag
Litteratur

Puk Krogsøe - Perleworkshop

20.11.21
Kom og lav perlegrafitti

Kom og vær perle-kreativ sammen med forfatter Puk Krogsøe på Herning Bibliotekerne. Puks serie om pigen Selma danner grundlag for denne workshop, hvor hun vil fortælle om, hvordan Selma finder mod til at være sig selv blandt både venner og uvenner. Men også hvordan perlegraffiti skal vise sig at blive en stor hjælp i den sammenhæng. Herefter skal vi i fællesskab lave perleplader. Nogle til at udsmykke biblioteket med og andre til at tage med hjem. For børn fra ca. 10 år.

Gratis billetter trækkes her >>

Arrangementet er en del af HerLitt for børn.

HerLitt for børn

Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.

Som noget nyt udvider vi i år festivalen med HerLitt for BØRN, der i forlængelse af HerLitt byder børn, forældre, fagfolk og barnlige sjæle velkommen til en uge med forfattere, booktalks – og endda youtubere! HerLitt for BØRN er det nye navn for Den Store Læsefestival, som mange måske kender fra 2019 og 2020.

Se alle arrangementer til HerLitt for børn her >>

 

Materialer