Om dette arrangement

Tid
11:30 - 12:45
Pris
Gratis
Target
Børn
Aktiv fritid
Det for børn
Litteratur

#Workshop#Kreativ #Mira

20.11.21
Kom til kreativ workshop med Sabine Lemire

Enebarnet Mira og en distræt mor er omdrejningspunktet for Mira-serien af forfatteren Sabine Lemire og illustratoren Rasmus Bregnhøi. Bøgerne handler om venskaber, familie, om at blive stor, men også lidt om kærlighed.
Miras univers er fyldt med store og små dilemmaer, som er genkendelige for de fleste i 8- til 12-års alderen.
Udover bøgerne om Mira er forfatteren Sabine Lemire også kendt for at have lavet et væld af krea-bøger, der kan aktivere børn og voksne i timevis. På denne workshop er det Mira-bøgerne, der danner ramme for kreativiteten.

Inden workshoppen har man mulighed for at høre Sabine Lemire og Rasmus Breinhøi fortælle om Mira bøgerne (dette kræver separat billet).

For børn fra ca. 8 år. Hent en gratis billet her >>

Arrangementet er en del af HerLitt for børn.

HerLitt for børn

Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.

Som noget nyt udvider vi i år festivalen med HerLitt for BØRN, der i forlængelse af HerLitt byder børn, forældre, fagfolk og barnlige sjæle velkommen til en uge med forfattere, booktalks – og endda youtubere! HerLitt for BØRN er det nye navn for Den Store Læsefestival, som mange måske kender fra 2019 og 2020.

Se alle arrangementer til HerLitt for børn her >>

 

Materialer