Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Gadeplan
Target
Voksne
Aktiv fritid
Foredrag og debat

Foreningstorv: Ældrerådet

26.04.23
Mød Ældrerådet til en snak om arbejdet og kom med dine kommentarer

Ældrerådets medlemmer stiller op på Foreningstorvet til dialog med alle interesserede.
Kom og bliv orienteret om de aktuelle emner på Ældrerådets bord, og kom gerne med dine ideer til, hvad Ældrerådet kunne tage fat i.

Vis din forening frem
Biblioteket i Herning giver kommunens foreninger mulighed for at vise sig frem for bibliotekets mange daglige brugere.

Vi lægger arrangementet på vores hjemmeside som reklame for jeres stand, sætter skilte op på dagen og stiller gerne borde og stole til rådighed. Der er også mulighed for at vise en video uden lyd eller billeder på en ni-skærms væg bag jer som blikfang for jeres forening.
For at få det optimale ud af et foreningstorv er det en rigtig god idé at have en aktivitet med, som nysgerrige kan prøve. Det er naturligvis helt op til jer, hvordan I vil præsentere jeres forening, men erfaringen har vist, at gevinsten vil være størst, hvis I er aktivt opsøgende over for vores brugere og i formidlingen af jeres budskab.

Foreningstorvet har plads (som udgangspunkt ca. 5 kvadratmeter) i bibliotekets gadeplan. Er der tale om aktiviteter, som kræver mere plads, kan arrangementet flytte udenfor på Tinghuspladsen. 

Hvis din forening gerne vil møde folk i øjenhøjde, så bestil plads på Foreningstorvet. Nærmere information og/eller tilmelding kan ske til Brian Nygaard Bruhn - email: bibbnb@herning.dk eller tlf: 25768900

Vi håber, I har tid og lyst til at være med på vores foreningstorv!