Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Tinghuspladsen
Target
Børn
Aktiv fritid
Litteratur
Musik og sang
Verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighedsdag 2023: Show med Klimamonstret Birk

14.10.23
Kom og vær med når Klimamonstret Birk optræder på Tinghuspladsen

"Birk og jagten på det forsvundne pindsvin".
Klimamonstret Birks bedste pindsvine-ven Nipper er forsvundet. Birk er nødt til at finde ham. I jagten efter sin stikkende ven falder Birk over et problem, som han er nødt til at løse, og han får derfor brug for hjælp fra sin menneskeven Helene og alle de børn, han kan.
Hvor er Nipper? Og vil det lykkes for Birk at finde ham?

Showet er et lille teaterstykke hvor et stort, blåt klimamonster og Helene skal løse mysteriet om det forsvundne pindsvin. Undervejs er de nødt til i fællesskab også at løse problemet med en masse skrald. Det gør de med både dans, musik og kreative løsninger.

Efter showet går Birk rundt og møder børnene.

Har du lyst til at lære mere om De små Klimamonstre så læs bøgerne "Haven" og "Legepladsen" som du kan finde herunder.

Arrangementet er gratis, og der er ingen krav om tilmelding.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsdagen.

Om Bæredygtighedsdagen.
Kom til Herning Bibliotekernes store bæredygtighedsdag der sætter punktum for en hel uge i bæredygtighedens og verdensmålenes tegn. På Biblioteket i Herning og på Tinghuspladsen vil der være fyldt med stande, telte og pavilloner, hvor der er rig mulighed for at opleve, hvordan forskellige foreninger, virksomheder, borgere og kommunen arbejder med bæredygtighed.
Dagen vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Her er der workshop med LEGO, Slagt en sofa, koncert med Motor Mille, Klimamonstrene og forskellige aktivitetsstationer rundt omkring på biblioteket, så kom og vær med og lad dig inspirere.

Vi sætter fokus på bæredygtighed i perioden op til selve bæredygtighedsdagen blandt andet med Børnefolkemødet og bogsalg.

I år har vi valgt at lægge Bæredygtighedsdagen op ad den store festival ”Børnefolkemødet”, som er en verdensmålsfestival for primært børn og unge.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen 2023 her >>

Materialer