Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Diverse steder i naturen
Target
Voksne
Aktiv fritid
Litteratur
Sundhed
Verdensmål og bæredygtighed

LitteraTUR i landskabet - "Hold hjernen frisk"

18.08.21
Er du 60+ og parat til at leve længere og sjovere? Så hop med på "LitteraTUR i Landskabet"

Videnskaben er klar: Intet er så godt for helbredet som venskaber, natur og motion for både hjerne og krop. Med det som afsæt vil Herning Bibliotekerne gerne invitere inden for til et forløb med fokus på at forlænge livskvaliteten hos seniorer.

Er du 60+ og parat til at leve længere og sjovere, så hop med på Herning Bibliotekernes: ”LitteraTUR i Landskabet”. Forløbet starter onsdag d. 18. august – og det er selvfølgelig helt gratis at være med.

Forløbet er for Hernings seniorer, og det sætter fokus på fysisk og mental aktivitet gennem oplevelser med litteratur, natur, motion og socialt samvær. Programmet består af:

  • NaTUR, hvor deltagerne guides gennem hedelandskabet og bliver klogere på det og på fortællinger fra området.
  • Natur- og litteraturtræning, hvor sjov træning og aktiviteter i naturen blandes med litterære oplevelser.
  • Gå-en-bog, hvor deltagerne går ud i naturen i samlet flok og med en lydbog i ørerne.

Vi mødes onsdag formiddag i ugerne 33-39, og de ugentlige møder vil være fyldt med aktiviteter, livligt selskab og oplevelser for både krop, sanser og hjerne. Og selvfølgelig en god kop kaffe!
Bemærk at man tilmelder sig hele forløbet.

Tilmelding
Til dig som deltager er der ikke andre krav, end at du er 60+, kan holde ud at gå 4-5 km og har mod på at læse og lytte til litteratur sammen med andre. Du behøver ikke være en læsehest på forhånd.
Tilmeld dig telefonisk til Pia Damsgaardtlf. 20690151 eller Liselotte Skovgaard Dremstruptlf. 20610460
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 13. august, kl. 12:00.
OBS. Grundet afholdelse af ferie er det ikke muligt at ringe med henblik på tilmelding fra d. 6. juli til d. 28. juli. Her kan du i stedet sende en mail til bibpda@herning.dk med navn og telefonnummer.

Projektet gennemføres med tilskud fra DGI Hold Hjernen Frisk og støtter op om FN's verdensmål nr. 3 - Sundhed og trivsel.

Læs mere om Hold Hjernen Frisk her >>