Om dette arrangement

Tid
12:15 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Tinghuspladsen
Target
Børn
Voksne
Aktiv fritid
Musik og sang
Verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighedsdag 2023: Økobandet

14.10.23
Kom til koncert med Økobandet på Tinghuspladsen

Kom og oplev Økobandet ved året Bæredygtighedsdag på Tinghuspladsen lige udenfor Biblioteket i Herning.
Her vil bandet spille sange og underholde om bæredygtighed, ligestilling, økologi, FNs Verdensmål, madspild og havforurening. Med sange som "Genbrug er fedt", Bøf uden øf", "Langt ude i fremtiden" og "Grønnere end systemet tillader" m.fl. danner bandet ramme for et festfyrværkeri af håb og kærlighed til vores planet.

Arrangementet er gratis, og der er ingen krav om tilmelding.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsdagen.


Om Bæredygtighedsdagen.
Kom til Herning Bibliotekernes store bæredygtighedsdag der sætter punktum for en hel uge i bæredygtighedens og verdensmålenes tegn. På Biblioteket i Herning og på Tinghuspladsen vil der være fyldt med stande, telte og pavilloner, hvor der er rig mulighed for at opleve, hvordan forskellige foreninger, virksomheder, borgere og kommunen arbejder med bæredygtighed.
Dagen vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Her er der workshop med LEGO, Slagt en sofa, koncert med Motor Mille, Klimamonstrene og forskellige aktivitetsstationer rundt omkring på biblioteket, så kom og vær med og lad dig inspirere.

Vi sætter fokus på bæredygtighed i perioden op til selve bæredygtighedsdagen blandt andet med Børnefolkemødet og bogsalg.

I år har vi valgt at lægge Bæredygtighedsdagen op ad den store festival ”Børnefolkemødet”, som er en verdensmålsfestival for primært børn og unge.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen 2023 her >>