Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Stueplan
Target
Børn
Voksne
Aktiv fritid
Verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighedsdag 2023: LEGO® BUILD THE CHANGE

14.10.23
Kom og vær med til at bygge en bedre verden med LEGO® BUILD THE CHANGE

Hvad venter du på?
Lad os komme i gang med hjælpe vores planet!
LEGO® BUILD THE CHANGE workshoppen skal du vælge et dyr fra en LEGO® case, som står overfor en klimaudfordring, derefter bygger du en kreativ løsning til at beskytte dyret og dens habitat. Afslutningsvis udfylder du beskrivelseskortet og placér du din kreation og beskrivelse på udstillingen.

Tak, fordi du deler dine idéer! Din kreativitet er med at gøre verden til at bedre sted.

Arrangementet er gratis, og der er ingen krav om tilmelding.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsdagen.

Om Bæredygtighedsdagen.
Kom til Herning Bibliotekernes store bæredygtighedsdag der sætter punktum for en hel uge i bæredygtighedens og verdensmålenes tegn. På Biblioteket i Herning og på Tinghuspladsen vil der være fyldt med stande, telte og pavilloner, hvor der er rig mulighed for at opleve, hvordan forskellige foreninger, virksomheder, borgere og kommunen arbejder med bæredygtighed.
Dagen vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Her er der workshop med LEGO, Slagt en sofa, koncert med Motor Mille, Klimamonstrene og forskellige aktivitetsstationer rundt omkring på biblioteket, så kom og vær med og lad dig inspirere.

Vi sætter fokus på bæredygtighed i perioden op til selve bæredygtighedsdagen blandt andet med Børnefolkemødet og bogsalg.

I år har vi valgt at lægge Bæredygtighedsdagen op ad den store festival ”Børnefolkemødet”, som er en verdensmålsfestival for primært børn og unge.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen 2023 her >>