Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Tinghuspladsen
Target
Børn
Aktiv fritid
Verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighedsdag 2023: Motor Milles danseshow

14.10.23
Kom og vær med til Motor Milles danseshow på Tinghuspladsen

De fleste børn kender Motor Mille ret godt, og det er slet ikke så underligt. De seneste år har man på DR Ramasjang kunnet møde hende i mange forskellige sammenhænge. Du kender hende måske bedst fra bl.a. Monster Busters, Cirkus Summarum, Motor Mille og Børnebanden og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

I Motor Milles danseshow inviteres børn som voksne til at hoppe, danse, synge og bruge fantasien på finurlige måder. Med sine karakteristiske lyse fletninger og seje attitude, opfordrer Motor Mille publikum til at danse og have det sjovt, mens de samtidig tænker over at passe godt på naturen og dyrene i den.
Hun gør det til en leg at tage sig kærligt af miljøet, for hvem siger det skal være kedeligt at samle skrald på stranden? Man kan da bare hoppe og danse, mens man gør det.

Arrangementet er gratis, og der er ingen krav om tilmelding.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsdagen.

Om Bæredygtighedsdagen.
Kom til Herning Bibliotekernes store bæredygtighedsdag der sætter punktum for en hel uge i bæredygtighedens og verdensmålenes tegn. På Biblioteket i Herning og på Tinghuspladsen vil der være fyldt med stande, telte og pavilloner, hvor der er rig mulighed for at opleve, hvordan forskellige foreninger, virksomheder, borgere og kommunen arbejder med bæredygtighed.
Dagen vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Her er der workshop med LEGO, Slagt en sofa, koncert med Motor Mille, Klimamonstrene og forskellige aktivitetsstationer rundt omkring på biblioteket, så kom og vær med og lad dig inspirere.

Vi sætter fokus på bæredygtighed i perioden op til selve bæredygtighedsdagen blandt andet med Børnefolkemødet og bogsalg.

I år har vi valgt at lægge Bæredygtighedsdagen op ad den store festival ”Børnefolkemødet”, som er en verdensmålsfestival for primært børn og unge.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen 2023 her >>