Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Stueplan
Target
Børn
Voksne
Aktiv fritid
Verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighedsdag 2023: Papirworkshop med Gitte Lægaard

14.10.23
Kom og vær med til at lave kasserede biblioteksbøger om til nyt papir

Gitte Lægård vil i den åbne papirworkshop hjælpe dig igennem en bæredygtig proces, hvor vi laver kasserede biblioteksbøger om til nyt papir.
Vi kan ikke komme udenom det længere. Vi må og skal indtænke flere bæredygtige processer i vores arbejde og undervisning. Her er håndgjort og hjemmelavet papir helt perfekt, da vi laver det ud af gamle bøger. Når du er færdig med workshoppen ser du med nye øjne på dit papiraffald.

Kom og vær med.

Arrangementet er gratis, og der er ingen krav om tilmelding.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsdagen.


Om Bæredygtighedsdagen.
Kom til Herning Bibliotekernes store bæredygtighedsdag der sætter punktum for en hel uge i bæredygtighedens og verdensmålenes tegn. På Biblioteket i Herning og på Tinghuspladsen vil der være fyldt med stande, telte og pavilloner, hvor der er rig mulighed for at opleve, hvordan forskellige foreninger, virksomheder, borgere og kommunen arbejder med bæredygtighed.
Dagen vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Her er der workshop med LEGO, Slagt en sofa, koncert med Motor Mille, Klimamonstrene og forskellige aktivitetsstationer rundt omkring på biblioteket, så kom og vær med og lad dig inspirere.

Vi sætter fokus på bæredygtighed i perioden op til selve bæredygtighedsdagen blandt andet med Børnefolkemødet og bogsalg.

I år har vi valgt at lægge Bæredygtighedsdagen op ad den store festival ”Børnefolkemødet”, som er en verdensmålsfestival for primært børn og unge.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen 2023 her >>