Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Target
Børn
Voksne
Aktiv fritid
Verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighedsdag 2023: Slagt en sofa

14.10.23
Kom og vær med til at slagte en sofa

Du kan nu være med til at slagte en lædersofa og omdanne den til etuier, flettede armbånd mm.

Annette Munk Landkildehus aka Faster Badaster vil have eksempler, skabeloner og udstyr klar. Hun vil guide dig igennem processen med at omdanne sofaens skind til små tasker, nøglesnore, etuier mm. De ting vi laver vil hovedsagelig samles med tryklåse og nitter, enkelte modeller skal syes sammen med sting i hånden.
Du behøver ingen forudsætninger for at deltage i den åbne workshop, bare du har lyst til at være med.

Arrangementet er gratis, og der er ingen krav om tilmelding.

Arrangementet er en del af Bæredygtighedsdagen.


Om Bæredygtighedsdagen.
Kom til Herning Bibliotekernes store bæredygtighedsdag der sætter punktum for en hel uge i bæredygtighedens og verdensmålenes tegn. På Biblioteket i Herning og på Tinghuspladsen vil der være fyldt med stande, telte og pavilloner, hvor der er rig mulighed for at opleve, hvordan forskellige foreninger, virksomheder, borgere og kommunen arbejder med bæredygtighed.
Dagen vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Her er der workshop med LEGO, Slagt en sofa, koncert med Motor Mille, Klimamonstrene og forskellige aktivitetsstationer rundt omkring på biblioteket, så kom og vær med og lad dig inspirere.

Vi sætter fokus på bæredygtighed i perioden op til selve bæredygtighedsdagen blandt andet med Børnefolkemødet og bogsalg.

I år har vi valgt at lægge Bæredygtighedsdagen op ad den store festival ”Børnefolkemødet”, som er en verdensmålsfestival for primært børn og unge.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen 2023 her >>