Fredag
16. juni
til
Lørdag
26. august
0.00 - 0.00 Biblioteket i Herning 0,-
Det for børn

Deltag i Sommerbogen!

Danmarks største læsekonkurrence for børn

Læs og anmeld så mange bøger, I kan, i løbet af sommerferien og vind en masse fede præmier. Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for 7-14 årige med tusindvis af deltagere hver sommer.
Fra den 16. juni til og med 26. august kan du uploade dine anmeldelser på Biblo.dk >> og deltage i konkurrencen om en af de 5 hovedpræmier. Vinderen af hovedpræmierne får hver en iPad Mini og en masse fede bøger.

På Herning Bibliotekerne vinder alle deltagende børn der skriver mindst 3 anmeldelser en gratis bog. Når du har skrevet anmeldelserne og udskrevet dit læsebevis, kan du komme på Biblioteket i Herning eller på dit lokalbibliotek i enten Hammerum, Aulum, Vildbjerg, Sunds eller Kibæk, og hente din gratis præmie. (Husk at medbringe læsebeviset).

Sådan deltager du:
For at deltage skal du anmelde mindst 3 bøger på biblo.dk. Det gør du ved at finde bogen på biblo.dk og skrive en anmeldelse. Øverst til højre på siden kan du søge efter den bog, du gerne vil anmelde.
Klik på forstørrelsesglasset i den lilla boks og skriv titlen på bogen i det felt, der kommer frem. Derefter vælger du den bog, du vil anmelde.
Herefter kan du klikke på ’Lav en anmeldelse’.
Du bestemmer selv, om du vil skrive anmeldelsen som en tekst eller om du vil uploade en video. Hvis du gerne vil lave en videoanmeldelse, skal du have videoen klar, inden du går ind på biblo.dk for at anmelde den.
Husk at begrunde din mening om bogen i din anmeldelse – og husk også altid at give bogen stjerner.

Rigtig god sommerlæsning!

Torsdag 31. august
Det for børn

Højtlæsning i Bøh-Landet

Biblioteket i Herning
0,-

Højtlæsning i Bøh-Landet

Højtlæsning i Bøh-Landet
Mandag 21. august
Det for børn

Lektiecafé for børn

Biblioteket i Herning
0,-

Lektiecafé for børn

Lektiecafé for børn på alle klassetrin

Notifikation fra biblioteksværten

Du kan abonnere på biblioteket!

Så sender vi dig inspiration til din næste læseoplevelse direkte på din mail. Det er selvfølgelig gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid afmelde dig tilbuddet.

Luk Læs mere