Torsdag
5. april
17.00 - 19.00
Biblioteket i Kibæk
0,-
Borgerinformation

Borgerservice på Biblioteket i Kibæk

Herning Bibliotekerne og Herning Kommunes Borgerservice udvider betjeningen i Kibæk, Vildbjerg og Aulum på udvalgte torsdage.

Det betyder, at du som borger ikke altid behøver at komme til Borgerservice på Torvet i Herning for at få hjælp.

Du vil møde medarbejdere fra Borgerservice på bibliotekerne, og de vil her stå klar til at yde samme service, som du kan få i Borgerservice på Torvet i Herning.

Du kan få hjælp til pas, kørekort, NemID og Digital Post.

Det eneste du skal gøre er at bestille tid i forvejen på www.borgerservice.herning.dk/biblioteket

Vi glæder os til at se dig!
 

Bibliotekspersonalet giver også borgerservice
Bibliotekets personale er blevet styrket i borgerserviceopgaver. Det betyder, at bibliotekets personale tilbyder hjælp til generel digital selvbetjening og informationssøgning i de tidsrum, bibliotekerne holder åbent med bemanding. Her kan du blandt andet få hjælp til at melde flytning, lægeskift, ændring af forskudsopgørelse og meget mere. Det vil dog ikke være muligt at få hjælp til konkret sagsbehandling.

Det er naturligvis stadig muligt at få hjælp i Borgerservice i Herning. Tilbuddet om hjælp på bibliotekerne er blot et supplement til denne service.

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger