Lørdag
27. januar
10.00 - 13.00
Biblioteket i Herning
0,-
Borgerinformation

Talentspejderne - Foreningstorv

Kom og hør om Landsforeningen Talentspejdernes arbejde med mentorer for skoleelever

Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig, upolitisk og ikke religiøs humanitær organisation, der støtter unge skoleelever mellem 12-15 år, der går i udskolingens 7., 8. eller 9. klasse.

Talentspejdernes mentorprogram har en stærk tro på, at alle børn og unge har evner og talenter. For at kunne udfolde sine evner og talenter kræver det støtte og anerkendelse af en dygtig mentor, der kan fungere som rollemodel.

Vi ønsker os mentorer i Herning-området, så kom ned og få en snak, hvis du tror, det kan være noget for dig.

Om foreningstorvet
Hver torsdag i tidsrummet 16 til 18 giver Biblioteket i Herning en kommunens foreninger mulighed for at vise sig frem for bibliotekets ca. 2000 daglige brugere.

Vi lægger arrangementet på vores hjemmeside som reklame for jeres stand, sætter skilte op på dagen og stiller gerne borde og stole til rådighed. Der er også mulighed for at vise en video uden lyd eller billeder på en skærm bag jer som blikfang for jeres forening.

For at få det optimale ud af Foreningstorv er det en rigtig god idé, at have en aktivitet med, som nysgerrige kan prøve. Det er naturligvis helt op til jer, hvordan I vil præsentere jeres forening, men erfaring har vist, at gevinsten vil være størst, hvis I er aktivt opsøgende over for vores brugere og i formidling af jeres budskab.

Foreningstorvet har plads (ca. 5 kvadratmeter) i bibliotekets gadeplan. Er der tale om aktiviteter, som kræver mere plads, kan arrangementet flyttes udenfor på Tinghuspladsen. Hvis din forening gerne vil møde folk i øjenhøjde, så bestil plads på Foreningstorvet. Nærmere information og/eller tilmelding kan ske til Brian Nygaard Bruhn på tlf: 25768900 eller mail: bibbnb@herning.dk

 

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger