Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Cafétilbud

Erindringscafé

15.04.20
Kom til erindringscafé og giv din historie videre

På Herning Bibliotekerne og Arkiverne i Herning Kommune synes vi, at dine erindringer er en vigtig brik i det samlede lokalhistoriske puslespil.

Vi tror, at der findes et væld af gode historier ude blandt Hernings borgere, som kan lære os noget om Hernings fortid og være med til at binde fortid, nutid og fremtid sammen. Vi vil helt vildt gerne høre, hvordan det var at være syerske i Hernings tekstileventyr, hvordan det var at være landarbejder, at arbejde i brunkullene eller noget helt andet, som er og har været særligt for Herning.

Derfor vil vi gerne invitere dig til erindringscafé på biblioteket. Her vil journalist og lokalhistoriker Kurt H. Jørgensen guide dig i at skrive dine erindringer på hjemmesiden www.herninghistorie.dk/mitliv.

Hvis du har din egen bærbare PC eller en tablet, må du gerne tage den med. Hvis du ikke er en ørn på en computer, hjælper vi dig, og vi har også nogle, du kan låne.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så du bedes trække en billet her >>

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre lidt mere, er du meget velkommen til at kontakte Mai Kordelin Paulsen tlf.: 24782393 eller e-mail: bibmpa@herning.dk.

Gå allerede i dag ind og kig på www.herninghistorie.dk/mitliv og skriv lidt af din historie.

Arkiverne i Herning Kommune offentliggør dine erindringer på hjemmesiden www.herninghistorie.dk og registrerer dem på www.arkiv.dk. Herning Bibliotekerne vil bruge dine erindringer i en lokalhistorisk udstilling.

Arrangementet er en del af Hold Hjernen Frisk og Cultural Heritage.

Materialer