Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Debat
Foredrag

USA vs. Danmark - differences & ligheder

09.09.20
Lokale, som har boet i eller har erfaringer med USA, mødes og udveksler historier

Det er valgår i USA, så nu er der stort fokus på præsidenten og hans rolle. Men hvad med hverdagen i USA? Hvordan er den og det amerikanske samfund anderledes, end det vi kender i Danmark? Det prøver vi at indkredse ved denne samtale-aften om The United States of America.

Mød amerikaneren, som nu er flyttet til Danmark, hvor han netop er blevet far sammen med sin danske kone. Mød danskeren som har levet det meste af sit voksne liv i USA og nu er rykket hjem i sit otium. Og mød eksport-eksperten med dansk-amerikanske aner, som har brugt det meste af sit liv på at hjælpe danske virksomheder med at klare sig på det amerikanske marked.

Og så vil der være masser af tid til at blive klogere sammen ved bordene.

Så uanset om du er amerikaner, der nu bor i Midtjylland, om du selv har boet i USA i en periode, har familie "over there" eller bare er interesseret i det store land, er dette en aften for dig.

Deltagelse er gratis, men på grund af forberedelser er det nødvendigt at tilmelde sig her >>I Herning Kommune står kulturen, kunsten og oplevelserne klar til at tage imod dig, så vi sammen kan genetablere kommunens kulturliv. I Herning Kommune er det sikkert at samles i kulturlivet. Det er det, fordi vi

  • skaber trygge rammer
  • har tillid til, at alle passer på hinanden
  • vil være sammen om at opleve kulturen live 
  • skal mødes om det, der bevæger os – helt sikkert!

Materialer