Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Target
Børn
Det for børn
Foredrag
Litteratur

Mød Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi

20.11.21
Mød forfatteren og tegneren bag de populære graphic novels om pigen Mira

Mød Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi når makkerparret fortæller om deres populære bøger om pigen Mira og hendes sjove og udfordrende oplevelser. Bøgerne om Mira er graphic novels eller tegneseriebøger, og det gør dem både indbydende og overkommelige at læse for alle slags unge læsere – både dem der også læser tætskrevne bøger, og dem der elsker, når der står lidt mindre på siderne, og der til gengæld er levende og farverige illustrationer. Mira-bøgerne handler om pigen Mira, der lever et helt almindeligt tween-liv, og de indeholder en hjertevarm humor og en masse genkendelige situationer, selv for generationer der ikke er vokset op med Snapchat og Instagram-likes. Det gør bøgerne relevante både for målgruppen og for dem, som er nysgerrige på at forstå deres teenagere lidt bedre.

For børn fra ca. 8 år og deres forældre.

Hvis man vil være sikke på en siddeplads, skal man trække en gratis billet her >>

Arrangementet er en del af HerLitt for børn.

HerLitt for børn

Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.

Som noget nyt udvider vi i år festivalen med HerLitt for BØRN, der i forlængelse af HerLitt byder børn, forældre, fagfolk og barnlige sjæle velkommen til en uge med forfattere, booktalks – og endda youtubere! HerLitt for BØRN er det nye navn for Den Store Læsefestival, som mange måske kender fra 2019 og 2020.

Se alle arrangementer til HerLitt for børn her >>

 

Materialer