Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

HerLitt: Astrid Saalbach - UDSOLGT

13.11.21
Om "Der hvor du ikke vil hen"

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE BILLETTER, MEN DET ER MULIGT AT KOMME PÅ VENTELISTE.

Astrid Saalbach fortæller på HerLitt om sin seneste roman, ”Der hvor du ikke vil hen", der er en gribende slægtsroman om en families skæbnesvangre bånd på tværs af generationer.

I romanen møder vi Sigrid, der gør sig rede til at dø, og rydder op i sine mange minder fra fortiden. Hendes barnebarn Helene finder en række af hendes breve og avisudklip i skraldespanden, som afslører familiens dybe hemmeligheder fra fortiden, og som giver nye perspektiver på Sigrids og hendes families liv.

I begyndelsen af 1900-tallet vokser Sigrid op i en varm og velhavende familie. Hun er dybt betaget af sin unge moster Anna, og de to former et dybt bånd til hinanden. Anna vender dog familien ryggen efter sin forliste kærlighed, og begynder et nyt liv i Grønland under første verdenskrig. Annas møde med Grønland får skæbnesvangre konsekvenser for begge kvinder, hvis liv forenes på uforudsigelig vis.

Astrid Saalbach har med "Der hvor du ikke vil hen" skrevet en blændende historisk slægtsroman, som tegner et levende billede af to kvinders forbundne skæbner i det forrige århundrede. En roman om nære familiebånd og om at blive offer for dem. Om kærlige handlinger med utilsigtede konsekvenser.

Astrid Saalbach (f.1955), der er uddannet skuespiller, debuterede i 1985 som prosaforfatter. Hun har tidligere udgivet en række romaner, noveller og dramatik.

Det er gratis af deltage i alle HerLitt-arrangementer. Der udbydes et begrænset antal billetter til foredragene. Det er nødvendigt at have hentet en adgangsbillet på forhånd.

Klik her for at komme på venteliste >>

BEMÆRK: Alle på venteliste får tilbudt ledige pladser samtidig, så det er først-til-mølle.

Om HerLitt
Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.
Læs mere om HerLitt her >>

Se alle arrangementer til HerLitt 2021 her >>

Materialer