Om dette arrangement

Tid
12:30 - 13:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

HerLitt: Gry Jexen

13.11.21
Om "Kvinde kend din historie"

Gry Jexens ”Kvinde Kend Din Historie” er siden den udkom i foråret blevet revet ned af hylderne og meldt udsolgt flere gange. Den toppede bestsellerlisterne før den udkom og er af anmelderne allerede blevet udråbt til en klassiker! Bogen portrætterer 50 kvinder, der har levet i Danmark i løbet af de seneste 500 år. Kvinder, som ikke har fået den plads i historiebøgerne, de fortjener. Ved at kaste et blik bagud er vi i stand til at forstå nutiden og skabe den fremtid, vi ønsker.
Gry Jexen er uddannet historiker og har Instagram-profilen ”Kvinde Kend Din Historie” og podcasten med samme navn, som hun modtog podcastprisen 2020 for.

Glæd dig til at opleve Gry Jexen på HerLitt, hvor hun vil fortælle om, hvorfor det er så vigtigt at vi får skrevet kvinderne ind i vores fælles historie.

Bogen ”Kvinde, kend din historie” er en videreudvikling af Gry Jexens podcast og Instagram-profil med samme navn og med fokus på kvinders betydning i vores fælles historie og fortid.

Til HerLitt vil Gry blandt andet fortælle om, hvorfor det er så vigtigt, at vi får kvinderne skrevet ind i vores fælles historie for at skabe ligestilling. Hvorfor er kvinderne overhovedet skrevet ud?

Det er gratis af deltage i alle HerLitt-arrangementer. Der udbydes et begrænset antal billetter til foredragene. Det er nødvendigt at have hentet en adgangsbillet på forhånd.

Adgangsbilletter kan hentes fra 18.10. kl.10.00 her >>

Om HerLitt
Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.
Læs mere om HerLitt her >>

Se alle arrangementer til HerLitt 2021 her >>

Materialer