Om dette arrangement

Tid
12:30 - 13:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

HerLitt: Hans Peter Madsen

13.11.21
Om "Brænd huset ned, giv træet vand"

Kun fire måneder inde i 2021 blev Hans Peter Madsens debut, novelle- og kortprosasamlingen ”Brænd huset ned, giv træet vand”, udråbt til årets sjoveste bog i en anmeldelse i Berlingske. Glæd jer til at møde Hans Peter Madsen, der vil fortælle om sin finurlige novellesamling og idéerne bag.
”Brænd huset ned, giv træet vand” er en samling af tragikomiske, ironiske, absurde, åbenlyst politiske og skrevet med blik for det store i det små. I ”Brænd huset ned, giv træet vand” stopper kødet med at rådne, ingen ved hvad sygeplejersken Sørensen hedder til fornavn, Sverre råber kun ”luderso” af folk mandag og tirsdag, hvor han har deadline, og et møde i vækst-kommissionen fører til, at en mand nulrer sit sengetøj med tæerne.

Humoren løber som en understrøm gennem hele samlingen, det morsomme og finurlige er blandet med overraskende pointer og twists. Men bag det hele ligger ofte en stor alvor og emner som klimaforandringer, sexisme, kærlighed, clickbait … og så det, at Lars Løkke har nosser, der ligner snacks.
Hans Peter Madsen (f. 1995) er cand.mag. i litteraturhistorie og bosat i Herning, hvor enkelte af teksterne også foregår. Madsen arbejder som korrekturlæser og forlagsredaktør og har oversat bøger af bl.a. Louisa May Alcott og John Polidori. ”Brænd huset ned, giv træet vand” er hans debut.

Det er gratis af deltage i alle HerLitt-arrangementer. Der udbydes et begrænset antal billetter til foredragene.

Dette foredrag foregår på Platformen midt i biblioteket. Vil du sikre dig en siddeplads, er det nødvendigt at have hentet en adgangsbillet på forhånd.

Adgangsbilletter kan hentes fra 18.10. kl.10.00 her >>

Om HerLitt
Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.
Læs mere om HerLitt her >>

Se alle arrangementer til HerLitt 2021 her >>

Materialer