Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

HerLitt: Jens Jørgen Hansen om "Detektormanden"

19.11.20
Hvad får en matematiklærer til at skrive krimier?

Kom til en hyggelig aften i selskab med den lokale krimiforfatter, Jens Jørgen Hansen, der til dagligt er matematiklærer på Herning Gymnasium.

Jens Jørgen vil fortælle om, hvad der fik ham i gang med at skrive krimier, hvad der driver ham, hvor idéer og inspirationen kommer fra og på hvilken måde hans forfatterskab har udviklet sig gennem de seneste år. Vi vil selvfølgeligt også høre om tilblivelsen af Jens Jørgens seneste ærkæologiske krimi, "Detektormanden", som har høstet flotte anmeldelser, bl.a. fra Politikens litteraturanmelder Bo Tao Michaëlis, der kalder Detektormanden ”et herlig intrigant og elegant krimieventyr for voksne om moderne tider og ældgammelt rænkespil” og gav romanen 4 hjerter, da den udkom.

Det er gratis af deltage i alle HerLitt-arrangementer. Grundet CoVid-19 udbydes der dog kun et begrænset antal billetter til foredraget. Det er nødvendigt at have hentet en adgangsbillet på forhånd.

Adgangsbilletter kan hentes fra 1. okt kl.10.00 her >>

Arrangementet er en del af HerLitt, som er Herning Bibliotekernes årlige litteraturfestival.
Du kan læse mere om HerLitt her >>

 

Materialer