Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

HerLitt: Mich Vraa om "Vaniljehuset"

17.11.20
En aften i selskab med Mich Vraa

Som en del af HerLitt, Hernings Litteraturfestival, inviterer vi jer til en aften i selskab med forfatter Mich Vraa, hvor vi sætter spot på romanen "Vaniljehuset", som er en farverig og på alle måder medrivende slægtshistorie.

Fortællingen tager sit afsæt i slutningen af 1800-tallets Odense. Her vokser skomagerens søn Dusinius op som tolvte barn i en søskendeflok.
De trange kår i barndomshjemmet får ham til at stræbe efter rigdom og anseelse og allerede som 8-årig har Dusinius lært at købe billigt - og sælge dyrt. Allerede som en ung mand grundlægger han handels-firmaet Vaniljehuset, som med lynende fart bliver ét af Danmarks førende. I 1929 ser den ældre og svage Dusinius tilbage på et omtumlet liv - og især forfølger de skjulte forretningsforbindelser, han fik under 1.verdenskrig, ham stadig.

Romanen om krydderi- og husholdningsartikel-kongen Dusinius Dich lægger sig tæt op ad virkelige hændelser og personer i datidens Odense. Desuden er fortællingen inspireret af Mich Vraas egen familiehistorie.

Det er gratis af deltage i alle HerLitt-arrangementer. Grundet CoVid-19 udbydes der dog kun et begrænset antal billetter til foredraget. Det er nødvendigt at have hentet en adgangsbillet på forhånd.

Adgangsbilletter kan hentes fra 1. okt. kl.10.00 her >>

BEMÆRK! Dette arrangement foregår på Hammerum-Gjellerup Bibliotek/Auditoriet.

Arrangementet er en del af HerLitt, som er Herning Bibliotekernes årlige litteraturfestival.
Du kan læse mere om HerLitt her >>

 

Materialer