Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
75 Kr
Lokalitet
Lokale ABC
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

Mød forfatterparret Ringhof & Valeur

22.11.22
Romantrilogien om familien Brinch

Selvom litteraturfestivalen HerLitt er flyttet til foråret 2023 (uge 9), skal I ikke snydes for gode litteraturoplevelser i november, hvor forfatterparret Lise Ringhof og Erik Valeur vil være første optakt til forårets HerLitt festival.

”Det er de unge som forsvinder” er tredje bind i forfatterparret Lise Ringhof og Erik Valeurs meget populære serie om familien Brinch, der nu går ind i det 21. århundrede.

De to første bind i serien, "Det er de danske som flygter" (2020) og "Det er de oprørske der svigter" (2021), er ikke overraskende blevet nogle af de mest læste bøger de sidste år. Tredje bind i serien udk. 18. august 2022.

Brødrene Jakob og Thomas Brinch er ligesom deres jævnaldrende venner blevet forældre til en generation, de ikke rigtig forstår, som er børn i den nye verden af computere, e-mails, mobiler og internet, mens de voksne ikke har tid til meget andet end arbejde og karrierer. Thomas’ datter Liv bryder med både sin far og eneste veninde, da hun tager hyre på en coaster og sejler til Fjernøsten, mens Jakobs søn Tobias har svært ved at bruge sin fine studentereksamen til noget, han virkelig går op i. Endnu mere uforudsigelig er fremtiden for deres yngre søskende, Katrine og Søren, mens Danmark passerer årtusindeskiftet med udsigt til en helt ny dagsorden: involvering i krige og bekæmpelse af terror – alt imens det lille land lukker sig over for flygtninge og klimakrisen truer. Mens Søren lader sig lokke af de nye nationale toner med drømmen om at kæmpe ude i verden og gøre en forskel, slås Katrine for at lave de gamle rammer helt om – og tager til alles forskrækkelse et helt personligt valg, som kræver mere mod end noget andet.

Forfatterparret Ringhof & Valeur består af Lise Ringhof (f. 1964), som i mange år har arbejdet med salg, marketing og presse på danske bogforlag, og Erik Valeur (f. 1955), som er uddannet journalist, og som tidligere bl.a. har udgivet bestsellerromanen "Det syvende barn". Forfatterparret bor skiftevis i Valby ved København og i Sønderho på Fanø, hvor de har researchet og skrevet romantrilogien sammen.

Glæd jer til en spændende aften i selskab med ét af Danmarks mest populære og hyggelige forfatterpar!

Køb din billet a 75 kr her >>
Kaffe/te og småkage er inkluderet i prisen.

Det er bogsalg og -signering i pausen.

Materialer