Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:00
Pris
75 Kr
Lokalitet
Lokale ABC
Target
Voksne
Foredrag
Litteratur

Sorgen som følgesvend: Vilma Sandnes Johansson

28.09.22
Kom til foredrag om romanen "Tænk ikke på mig" – om at forholdet mellem mor og datter og om at miste

Romanen ”Tænk ikke på mig” udkom i starten af 2022, og den er et stærkt bidrag til tidens fortællinger om sorg, forhold til moderen og ungdom.
Vilma Sandnes Johansson trækker på personligt stof om at miste tidligt i sin ungdom, og det gør fortællingen både gribende, troværdig og bemærkelsesværdigt livsbekræftende.

Til forfatteraften på Herning Bibliotekerne vil Vilma Sandnes Johansson fortælle, hvordan det var at være ung pårørende, få sorgen helt tæt på, når man er på kanten til voksenlivet og hvordan det var at få sin historie udgivet i romanform.

Anmelderne kalder ”Tænk ikke på mig” vigtig og velskrevet, smuk og smertefuld. Den kan læses af både unge og voksne uanset om de har haft kræft ind på livet eller ej. Hovedpersonen Vilma er i starten af sine teenageår, da hendes mor igen får konstateret cancer – denne gang terminal. Men hvordan er det at vokse op med moderens sygdom, når man skulle have tid til at feste og skabe sig en identitet?

”Tænk ikke på mig” er Vilma Sandnes Johanssons første roman. Til hverdag skriver hun artikler og debatindlæg for månedsmagasinerne IN og Elle.

Billetten er inkl. kaffe/te og småkager og kan købes her >>
 

Materialer