270

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Lokale ABC
Target
Voksne
Foredrag
Musik og sang

Bagom filmen "Kandis for livet"

06.09.22
Kom og mød Jesper Dalgaard, instruktøren bag filmen "Kandis for livet"

Kandis for livet er en af årets mest sete og anmelderroste dokumentarfilm, men den er også en film, der har skabt debat. Instruktøren, Jesper Dalgaard, har gennem 3 år været tæt på Kandis-fans og fænomenet Kandis, og han har villet tegne et billede af en særlig gruppe fans, der ikke kender hinanden, men hver især fremstår som havende et stærkt personligt forhold til Kandis.
Debatten har centreret sig om troværdighed og iscenesættelse, f.eks. når der i enkelte scener bliver placeret rekvisitter. Men den handler i lige så høj grad om, hvordan de medvirkende bliver fremstillet. Er filmen rørende, ægte og kompleks, eller er det en udstilling af en særlig fanskare?

Kom og hør Jesper Dalgaard fortælle om filmens tilblivelse og deltag gerne i debatten, der hvor den fører os hen. Er vi åbne over for hinandens forskelligheder? Hvordan udtrykker vi vores følelser? Har Kandis-Johnny et ansvar - og hvilket?

Billet a 100 kr. incl. en vand købes her >>

Arrangementet er et bidrag til Mental Talk-folkemødet og er arrangeret i samarbejde med AOF MIDT Aftenskolerne.
Mental Talk er Danmarks nye folkemødeformat og største samlingssted for samtaler om mental sundhed, sygdom og psykiatri - og finder sted i Herning 1.- 8. september. Læs mere her >>