Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Foredrag
Musik og sang

Koncertforedrag om Sebastian

10.02.22
Portræt i ord og musik af en af Danmarks største sangskrivere

En af Danmarks største sangskrivere, Sebastian, har et bagkatalog, der imponerer. Han er en interessant musiker, der har været med her, der og allevegne. Men hvem gemmer sig bag kunstnernavnet Sebastian? Det kan du blive klogere på denne aften, hvor biblioteket har inviteret Thomas Ulrik Larsen Gennem foredrag, sang, guitarspil og billeder, filmklip m.m. guider Thomas Ulrik Larsen os gennem dansk musikhistories svar på eventyret om den grimme ælling. Knud Grabow Christensen, alias Sebastian, var en utilpasset, mut dreng fra en splittet familie, der fandt ly i musikken i 1960'erne. Og han var som Sebastian med til at vende op og ned på den hjemlige andegård.
Sebastian har en karriere, der strækker sig over 6 årtier og har skrevet så mange sange og musicals, at det vil tage pusten fra de fleste. Og han er still going strong med nye pladeudgivelser og turné.

Sebastian overraskede både publikum og ikke mindst Thomas Ulrik Larsen ved at dukke uanmeldt op på Farum Bibliotek sidste år til koncertforedrag om sig selv. Tilbagemeldingerne fra "aftenens emne" var heldigvis særdeles positive. Men det kan heller ikke undre, når det er en af Danmarks bedste koncertforedragsholder, som er på scenen.

Billet a 100 kr. incl. drikkevare og snack:

Køb din billet her >>

Læs mere om Sebastian på ereolen >>

Koncertforedraget er arrangeret i samaarbejde med AOF.

Materialer