Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
75 Kr
Target
Voksne
Foredrag
Musik

Koncertforedrag: Elsker kærligheden

25.09.19
Kærlighedssange på godt og ondt i helt nye fortolkninger

Danskere er sjældent til store ord. Men i sangene til kærligheden giver vores største sangskrivere fuld gas på livets mest overvældende følelser og graver dybt i det, der mere end noget andet adskiller mennesket fra skildpadder – nemlig evnen til at elske. 

Østerdahl / Witter har samlet en buket af vores tids største kærlighedssange og leverer dem i helt nye fortolkninger, der viser kærlighedens mange ansigter. For ensomheden, længslen, angsten og glæden udspringer alle af menneskets behov for at elske og blive elsket. 
Gennem ord, musik og billeder giver de to sangere et varmt og vedkommende billede af kærligheden på godt og ondt. Med ord og toner fra navne som Gasolin, Lilholt, Savage Rose, TV-2 og mange andre arbejder de sig ind til en forklaring på, hvad vi skal med kærlighedssangene – og med selve kærligheden.

Allan Østerdahl og Troels Witter er et musikalsk makkerpar fra Silkeborg, der tidligere har optrådt på Biblioteket i Herning med koncertforedragene 15 poetiske perler, 67 og De ti bud.
De har udviklet et helt særligt koncept, som forener indholdsrige foredrag og intens livemusik. Publikum kommer med på en meget anderledes og underholdende rejse i lyd, ord, billeder, quiz og flere andre elementer, der tilsammen giver en oplevelse, hvor man får lov at føle, se, lytte og grine undervejs.

Køb billet a 75 kr. incl. en øl/vand her >>

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt