Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Foredrag
Musik

Koncertforedrag om Shu-bi-dua

26.02.20
Humoristisk aften om Shu-bi-dua i bandets storhedstid

Shu-bi-dua har ikke været aktiv siden 2011, men vedbliver med at være populære. Om nogen er de blevet en del af danskernes sproglige og musikalske DNA. Hvorfor kan man høre ved et koncertforedrag på Biblioteket i Herning, hvor musikeren og musikeksperten Thomas Ulrik Larsen vil spille flere af Shu-bi-duas sange og dykke ned i bandets humor.
Vi skal på en rejse tilbage til perioden 1973-83, hvor Shu-bi-dua skabte fundamentet for deres status som dansk folkeeje. Det var her de etablerede sig som Danmarks første egentlige postmoderne band og med en kombination af en lang række elementer skabte de et sprog, som var helt deres eget. Ingredienser som revy, 60’ernes crazykomik, tegneserier, grillbar-kultur og amerikansk rock blev blandet i et udtryk, som millioner af danskere lige siden har kunnet synge med på.

Succés-musicalen baseret på bandets sangskat har repremiere i Fredericia Teater i marts måned, og koncertforedraget på biblioteket er en kærkommen lejlighed til at få genopfrisket bandet, der viste, at oprør er uundgåeligt - også selvom man kommer fra det bedre borgerskab.

Med Thomas Ulrik Larsen ved roret til at fortælle om Shu-bi-duas musik er der garanti for høj kvalitet, og det bliver helt sikkert en aften med mange gode grin.

Billet a 100 kr. incl. en øl/vand.
Køb din billet her >>

På eReolen kan du finde et par bøger om nogle af bandets medlemmer.
Læs bogen om Hasse Hall Christensen >>
Læs bogen om Michael Hardinger >>

Koncertforedraget er arrangeret i samarbejde med AOF.

Materialer