Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Musik og sang

Rockklubben: Musikquiz - Venteliste

02.12.20
Først årets store musikquiz og derefter ønskekoncert

Så skal der quizzes. I aften dyster vi på viden om rockmusik og det bliver spændende, om I klarer det ligeså godt som sidste år. Det handler om æren, men der er også små præmier på spil.
Efter quizzen spiller vi musik for hinanden. Så derfor må I gerne medbringe et stk. julerockmusik, som har en særlig betydning for jer. Vi når ikke alles favoritsang, men lægger ønskerne i en julesok og trækker lod om, hvem der får lov til at spille favorit-julerocksangen.

BEMÆRK:
Desværre er der ikke plads i klubben pt., men du kan blive skrevet op på venteliste.
Yderligere information og tilmelding: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk

Om Rockklubben:

Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på musik? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller musik.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk