Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Kørner 2
Target
Voksne
Foredrag og debat
Litteratur

Novellelæsekreds: "Stynede Popler"

28.11.23
Dyk ned i det kortere format, når vi mødes og læser novellerne fra ”Stynede Popler”

Er du eller nogen fra din læsekreds nysgerrig på noveller? Vær med i en minilæsekreds, hvor vi denne gang går vi tilbage i tiden og læser novellerne fra Nis Petersens ”Stynede popler”.

Vi læser bogen hjemmefra og mødes og snakker om novellerne på biblioteket i Herning. Litteraturformidler Liselotte Skovgaard Dremstrup guider snakken og inspirer til videre novellelæsning.

Forfatteren Nis Petersen (1897-1943) er opvokset i Herning og har levet et tumultarisk liv. Han er særligt kendt for sin roman ”Sandalmagernes Gade”, men hans omfattende forfatterskab indeholder også både digte og mange noveller, de fleste udgivet efter hans død. Ligesom forfatterskabet generelt handler ”Stynede popler” om det hårde liv og menneskets kamp med skæbnen.

Tilmeld dig ved at sende fulde navn og telefonnummer på mail til Liselotte på biblsd@herning.dk eller ved telefonisk kontakt på: 2061 0460.

Bemærk! Seneste tilmelding 22. oktober. Efter tilmeldingsfristen bliver bogen bliver reserveret til dig til afhentning på biblioteket.

Novellelæsekredsen en minilæsekreds, hvor dem der interesserer sig for den udvalgte novellesamling, kan melde sig til og mødes til en god snak om det kortere format. Alle er velkommen til at melde sig til. Der er novellelæsekreds 2-3 gange om året.

Se alle litteraturoplevelser i efteråret 2023 her >>

Materialer