Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Lokale ABC
Target
Voksne
Foredrag og debat
Musik og sang

Rockklubben: Chris Rea

04.10.23
Klubmedlem Henrik Nørgaard dykker ned i en undervurderet sangskriver

Chris Rea? Ja, det er da ham med "I Can Hear Your Heartbeat" og "Driving Home for Christmas". Det er korrekt, men ud over det, så har han, siden han debuterede i 1978, udgivet 25 studieplader. Den seneste kom i 2019.

Spørger man Henrik Nørgaard, som er medlem af Rockklubben, er Chris Rea en imponerende sangskriver, som desværre er ret undervurderet af lidt for mange. Til klubaftenen vil Henrik koncentrere sig om pladerne fra 1983-1998 og give et indblik i sangskriverens karriere.

Om Rockklubben
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på forskellige slags musik inden for rockgenren? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller lydoptagelser.

Det er gratis at deltage, men det forventes at du som udgangspunkt deltager alle aftener - også når emnet ikke interesserer dig, men hvor du måske kan ændre holdning eller som minimum kan blive klogere:) Da klubbens medlemmer også er på banen engang imellem som oplægsholdere, vil det blive påskønnet, at du også vil dele en interesse eller passion med klubben.

Du skal tilmelde dig klubben, hvilket du gør du ved at henvende dig til Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk