Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Lokale ABC
Target
Voksne
Foredrag og debat
Musik og sang

Rockklubben: Musikquiz

06.12.23
Hvor meget ved du om rockmusik?

Rockklubben slutter året med en musikquiz. Det bliver spændende om I kan klare spørgsmålene, men ingen er alene, da der bliver quizzet i hold. Så mon ikke I ved fælles hjælp kan klare spørgsmålene? Uanset, så bliver det hyggeligt og de bedste får en lille præmie.

Om Rockklubben
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på forskellige slags musik inden for rockgenren? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller lydoptagelser.

Det er gratis at deltage, men det forventes at du som udgangspunkt deltager alle aftener - også når emnet ikke interesserer dig, men hvor du måske kan ændre holdning eller som minimum kan blive klogere:) Da klubbens medlemmer også er på banen engang imellem som oplægsholdere, vil det blive påskønnet, at du også vil dele en interesse eller passion med klubben.

Du skal tilmelde dig klubben, hvilket du gør du ved at henvende dig til Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk