Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Facebook
Lokalitet
Facebook
Arrangører
Target
Voksne
Foredrag
Sundhed
Verdensmål og bæredygtighed

Nanna Hyldgaard "Rig på tid - med en kort arbejdsuge og klimavenlige vaner"

04.10.21
Online foredrag om at få en bæredygtig hverdag

Herning Bibliotekerne inviterer til online forfatter-talk med Nanna Hyldgaard Hansen, der er aktuel med "Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner".

Drømmer du om at få mere tid til det, der er vigtigt? Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet overarbejdet ud med en kort arbejdsuge og lever nu et liv, der er mere bæredygtigt – for klimaet og hende selv.

I "Rig på tid" (2021) fortæller Nanna Hyldgaard Hansen om, hvordan hun og hendes familie har skruet ned for forbrug, affald og klimabelastning og i stedet fået ro og overskud. Hun taler også med flowforskeren, klimarådgiveren og stresseksperten, som alle ved, hvad der skal til for at opnå et liv i balance – og virksomheden, der har indført en 4-dages arbejdsuge til gavn for både trivsel og indtjening.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist med interesse for økologi og bæredygtighed. I 2019 udkom "Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance".

Hvordan ser jeg med?
Det er gratis at være med og kræver ingen billet. Følg samtalen på Facebook: https://kortlink.dk/2czc5
Det er muligt for jer der ser med, at stille spørgsmål i kommentarfeltet på Facebook under oplægget, eller ved at sende dem senest d. 3. oktober til bibema@herning.dk

Vi glæder os til at se jer – på Facebook!
Har du ikke mulighed for at se med, når vi sender LIVE mandag aften, kan du gense oplægget på Facebook de efterfølgende 24 timer, dvs. til tirsdag kl. 19.00

Materialer