Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Sundhed

Motivation til bevægelse - Foredrag med Michelle Vesterby

30.10.21
Vil du også bevare motivationen og glæden ved bevægelse?

Vil du skabe rammerne for din motion, så du holder motivationen og glæden i vejret? Mød triatlet Michelle Vesterby og hør hendes bud på hvordan du kan lykkes med din mål.
Til foredraget fortæller Michelle Vesterby om at nyde processen og gøre de ting i livet, der gør dig glad. Selvom det nogle gange strider imod det ”normale”. Motivationen skal nemlig komme indefra for ellers vil du aldrig lykkes til fulde. Hør mere om Michelle Vesterbys liv som professionel idrætskvinde og hør hvordan hun arbejder med motivation.

Arrangementet foregår lørdag d. 30. oktober kl. 10.30 på bibliotekets 1. sal.

Der kræves tilmelding. Træk din gratis billet her >>

Om Michelle Vesterby
”Glæden er for mig min ledestjerne og derfor er Keep Smiling blevet mit varemærke”. Michelle Vesterby møder verden med et smil, men det har taget tid og øvelse at følge sin indre GPS. Som topatlet, der hører til blandt verdens bedste på Ironman-distancen, og som mor gælder det om at finde sin egen balance. Det har hun skrevet om i bogen ”Keep Smiling” (2020). Derudover har hun også udgivet bogen ”Tritræning for kvinder” (2017).

Bevægelse med biblioteket
Efteråret står i bevægelsens tegn, når bibliotekerne landet rundt sætter sport på programmet i samarbejde med DR, under navnet "Sammen i bevægelse". På Herning bibliotekerne kan du opleve aktiviteter med sport og bevægelse i centrum i uge 42 og 43.

Se alle arrangementer i temaet "Sammen i bevægelse her >>

Materialer