Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Foredrag
Verdensmål og bæredygtighed

Anders Kofoed: Superkryb - med ægte superkræfter

08.10.20
Kom og hør TV2's dyre-eksperts humoristiske foredrag om kryb og kravl

Anders Kofoed, kendt som TV2s dyreekspert, fortæller om utrolige superkryb med ægte superkræfter! Anders ved rigtig meget om dyr, og han elsker at fortælle. Uanset om det er børn eller voksne, han skal formidle for, har han en fantastisk evne til at gøre et hvilket som helst biologiskt emne spændende. Denne aften er det de voksne, Anders skal gøre klogere på superkryb. 

Vidste du for eksempel, at superhelte fra tegneserier er inspireret af de superkræfter, som kryb ude i naturen har? Og at det faktisk er krybene, der har de ægte superkræfter? Det er de kryb, Anders kalder superkryb. Ét af dem kan endda sprøjte med lim, et andet kan klone sig selv.

Anders Kofoed er biolog og har før arbejdet som naturformidler i ZOO, hos Den Blå Planet og på Danmarks Akvarium. Nu er han fast tilknyttet TV2 som dyrekspert.

Glæd dig til en forrygende aften, hvor du i den grad bliver underholdt samtidig med at du bliver meget klogere på kryb og kravl. 

Bog & Ide sælger ”Anders Koefoeds store bog om naturen” ifm. arrangementet. Betaling sker med Mobilepay eller kontant på beløbet.

Billet a 100 kr. incl. kaffe/the m. småkage.
Køb din billet her >>

Foredraget er arrangeret i samarbejde med AOF.


Vores natur
2020 bliver naturens år, hvor vi vil gøre danskerne mere nysgerrige på den danske natur, som er lige på den anden side af hækken. Vi vil gøre danskerne klogere på den danske natur og opfordre til at udforske, opleve og tage aktivt del i naturen.
Som den oplagte rolle har bibliotekerne en masse litteratur om naturen, som de kan videreformidle. Men flere biblioteker er også begyndt at inddrage naturen i forbindelse med fx arrangementer, hvor Naturen og dens ressourcer er et højaktuelt emne, der har hele verdens bevågenhed, og det er oplagt, at bibliotekerne er medvirkende til at øge kendskabet til naturen og bringe danskerne i kontakt med deres indre Søren Ryge.
 

Materialer

Til forsiden
Hjemmesidens menu Se din profil og dine lån