Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag
Verdensmål og bæredygtighed

Lev for det halve - med forfatter Nanna Hyldgaard Hansen

03.12.20
Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejde i balance

Hvis du går og drømmer om et mere bæredygtigt og mindre stressfyldt liv er her inspiration, når forfatteren fortæller, hvordan hun og familien træder af det moderne livs trædemølle, skærer forbruget ned, og lever for det halve!

Nanna Hyldgaard Hansen har skrevet bestselleren ”Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance”, der giver tips til at skrue ned for dagligdagens forbrug, leve klimabevidst og få mere tid til det vigtige. Nanna fortæller om hvordan hendes familie har ændret livet og nu lever for halvt så mange penge som tidligere.

I bogen følger vi familien i et år, hvor de rydder op i alt unødvendigt. Tøj og ting blev solgt, og pengene investeret i bæredygtige aktier. De vænner sig til sjældent at købe nyt, men i stedet finde andre løsninger. Den solrige charterferie i Grækenland bliver byttet til huse i Frankrig og Tyskland med lige så meget sol, men langt færre omkostninger for bankkontoen og klimaet - og en unødvendigt stresset hverdag er omsat til et liv med familie, forbrug og arbejde i balance.

Foredraget er fyldt med lette og praktiske spareråd til hverdagen.

Arrangementet er gratis men kræver billet >>

Se mere på www.levfordethalve.dk

Materialer