Tirsdag
23. januar
18.30 - 20.30
Biblioteket i Herning
100,-
Foredrag

Foredrag ved Buglady Nina Askov om Fremtidens Fødevare: Insekter

- med smagsprøver!

Insektspisning er en af tidens helt store gastronomiske trends, som mange medier taler om. Men kan vi virkelig spise dem? Bliver vi syge? Og skal vi spise dem som sidedish eller hovedmåltid? Det har Danmarks Buglady nr. 1, Nina Askov, et bud på i sit tankevækkende og grænseoverskridende foredrag, hvor publikum får en unik mulighed for at lære mere om fremtidens fødevare og insektspisning. Og så er der mulighed for selv at smage den nye delikatesse. 
Nina Askov er selvudnævnt insektambassadør. Som tidligere kok - og med en professionsbachelor i ernæring og sundhed - har Nina Askov valgt at kaste sig over insekter som ny råvare og har udviklet opskrifter med dem til gavn for den nysgerrige forbruger, der er bevidst om sit klima- og miljøaftryk. 

”De fleste, der skal prøve at smage, tøver meget i starten og tror ikke, de kan få sig selv til det. Men jeg oplever faktisk, at omkring 42% godt kan lide det. Det er jo bare en forestilling oppe i hovedet, at insekter er ulækre. Rundt i verden spiser mere end to milliarder mennesker insekter som en del af deres daglige kost.” (citat Nina Askov)

Arrangementet er lavet i samarbejde med AOF Herning.

Billet á 100 kr. incl. kaffe/te med småkage købes her>>

Tirsdag 23. januar
Foredrag

Dansen om den varme grød - SIND

Biblioteket i Herning
0,-

Dansen om den varme grød - SIND

Hvordan møder vi et medmenneske med tegn på en spiseforstyrrelse?
Mandag 29. januar
Foredrag

Myanmar - indefra

Biblioteket i Herning
0,-

Myanmar - indefra

Oplæg af to lokale piger der var i Myanmar for at arbejde med og for unge

Notifikation fra biblioteksværten

Biblioteket kommer hjem til dig

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhent-ningssted i nærheden af dig.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger