Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Foredrag

Foredrag ved Connie Hedegaard: Hvordan skal vi håndtere klimaet?

02.09.19
Hør Connie Hedegaards bud på, hvordan vi kan forene klimaudfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for

Som miljøminister og EU-kommissær fik Connie Hedegaard ofte stillet spørgsmålet, hvad hun havde tænkt sig at gøre ved klimaet? Og gennem hele sin karriere har hun forsøgt at løse de hurtigt voksende klimaforandringer og udfordringer, som vi står over for de kommende år.

I sit foredrag taler Connie Hedegaard om, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klima-udfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for. Hvad kan politikerne og erhvervslivet gøre, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre? Connie Hedegaard beretter personligt og veldokumenteret om en af tidens helt store udfordringer, hvis ikke den største.

Connie Hedegaard blev første gang valgt ind i Folketinget i 1984, hvor hun bl.a. var politisk ordfører for Det Konservative Folkeparti. I 1990 valgte hun at stoppe i politik og arbejdede efterfølgende bl.a. som journalist hos Berlingske Tidende, chef for Radioavisen, og vært på Deadline. 
I 2004 kom Connie Hedegaard tilbage i dansk politik, hvor hun blev miljøminister, minister for nordisk samarbejde og sidenhen klima- og energiminister. I 2009 var Connie Hedegaard også Minister for FN's klimakonference i København, før hun i 2010 til 2014 var EU's klimakommissær. 
Connie Hedegaard har modtaget adskillige udmærkelser og priser og har desuden været på Times top 100 over mest indflydelsesrige personer i verden.

Køb billet a 100 kr. incl. en kildevand her >>

Foredraget er arrangeret i samarbejde med AOF Herning og Herning City.

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt