Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Foredrag

Ordblind og millionær

01.10.19
At lykkes "på trods" - foredrag med Karsten Højer

”Er det dig, der er dum?” 

I skolen var den sætning lige så naturlig for Karsten Højer som at spise sin madpakke og at være til specialundervisning. Han kunne ikke læse og skrive som sine klassekammerater, og hver dag voksede frustrationerne over at blive grinet af. Karsten var ordblind. Hans lærere spåede ham ikke mange chancer i livet. 30 år senere sælger han den it-virksomhed, han har bygget op med sin partner, for millioner.

I anledning af den nationale Ordblindeuge, inviterer vi til foredrag med Karsten Højer, som fortæller sin historie om, at en ordblind ikke behøver at være god i skolen for at blive lykkelig. 

Karsten fortæller om, hvordan det er at være ordblind. Vi hører om hans egen historie og refleksioner over hvilke kompetencer hans skoletid har givet ham, og hvad han har kunne bruge det til i sit arbejdsliv. Drømmer du om at blive iværksætter og lykkes ”på trods” af ordblindhed, vil Karsten komme med nogle bud på, hvordan du kan gribe det an. Karsten vil også tale om, hvor vigtigt det er at finde ud af, hvad der gør dig tilfreds i dit liv!

Alle, om man er ordblind eller ej, har muligheder og potentiale til at blive en succes. Hemmeligheden ligger i at finde lige præcis dét, DU er god til. Mist ikke troen på dig selv og dine evner, men øv dig. Hvis du er ordblind, så sig det højt og acceptér, at du derfor har svært ved at stave og skrive. Men øv dig stadig!

Efter foredraget vil Karsten Højer deltage i en samtale med Oluf C. Lund, der i mange år har arbejdet med iværksætteri og iværksættere, hvor de sætter fokus på fordele og forhindringer, når man er ordblind med masser af lyst til at være selvstændig iværksætter. 

Karsten Højer har tidligere udgivet selvbiografien "På trods. Fra ordblind til millionær" (2015)

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig >>
Inkl. kaffe/te/vand. 

Foredraget er i samarbejde med Netværkslokomotivet og en del af Ordblindeugen 2019.

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt