Onsdag
29. november
19.00 - 21.00
Biblioteket i Herning
0,-
Foredrag

Polyamori - at elske flere

Foredrag ved Mille Idehen og Barbara Lange Schütt fra foreningen Polyamori Danmark

Polyamori betyder; ”at elske flere”, og refererer til en livsform hvor man tror på, at det er muligt at leve i flere samtidige kærlighedsforhold.
Måske er du stødt på begrebet Polyamori, enten på de TV-programmer som har været vist på TV2 og DR2 i løbet af Oktober/November, i avisartikler eller i debatter på de sociale medier?
Måske er du en af dem som undrer dig over, hvorfor de polyamorøse tilsyneladende har så stort et behov for at gøre sig bemærkede i offentligheden?
Eller måske er du en af dem som er skeptisk overfor om åbne forhold virkelig kan fungere i længden?

Det kan også være, at du undrer dig over hvad der får folk til at fravælge det monogame parforhold. -Eller det kan være, at du bare er nysgerrig på hvilke glæder og udfordringer det medfører, når personer træffer det valg at leve i polyamorøse kærlighedsrelationer…

Nu har du muligheden for at få svar på disse og andre spørgsmål om Polyamori, når bestyrelsesformand Mille Idehen og sekretær Barbara Lange Schütt fra foreningen Polyamori Danmark gæster Biblioteket i Herning.

Tirsdag 23. januar
Foredrag

Dansen om den varme grød - SIND

Biblioteket i Herning
0,-

Dansen om den varme grød - SIND

Hvordan møder vi et medmenneske med tegn på en spiseforstyrrelse?

Notifikation fra biblioteksværten

Du kan abonnere på biblioteket!

Så sender vi dig inspiration til din næste læseoplevelse direkte på din mail. Det er selvfølgelig gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid afmelde dig tilbuddet.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger