Torsdag
7. december
18.30 - 20.00
Biblioteket i Herning
0,-
Foredrag

Thomas Milsted - Positiv psykologi, lykke og trivsel

Kom og oplev et inspirerende og tankevækkende foredrag, der handler om mennesker - og om positiv psykologi, lykke og trivsel.

Et foredrag hvor deltagerne lærer at være mere til stede, nærværende, engagerede og glade.

Thomas Milsted er en underholdende foredragsholder, og han er god til at gøre kompliceret stof let at forstå. Foredraget giver dig ny indsigt i livsglædens byggesten, og viser dig vejen til et lykkeligere liv. Det er livsglæde, trivsel og velvære, der gør os robuste over for livets udfordringer, og livsglæden er derfor også en væsentlig del af vores forsvarsværk imod for stress, sygdom og mistrivsel. Thomas Milsted har i mere end et årti været en af landets mest benyttede foredragsholdere inden for områderne stress, trivsel og og positiv psykologi. Han har udgivet flere bøger om emnet - og har senest skrevet bogen "Stresset - hvornår har du selv et ansvar?" som udkom her i 2017.

Foredraget med Thomas Milsted er gratis og foregår i lokale A og B på bibliotekets 1. sal. Tilmelding er ikke nødvendigt - du møder bare op og vi glæder os til at se dig.

Mandag 12. marts
Foredrag

TED: Hvordan skal vi bo i fremtiden

Biblioteket i Herning
0,-

TED: Hvordan skal vi bo i fremtiden

How are we going to live in the future?

Notifikation fra biblioteksværten

Du kan abonnere på biblioteket!

Så sender vi dig inspiration til din næste læseoplevelse direkte på din mail. Det er selvfølgelig gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid afmelde dig tilbuddet.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger