Onsdag
9. august
19.00 - 21.30 Ikke på biblioteket 200,-
Foredrag

Velgørenhedsaften med læge Charlotte Bøving og tidligere cykelrytter, Jens Veggerby

Dobbeltforedrag til fordel for Børnecancerfonden

Kom og deltag i et dobbeltforedrag, hvor du ved køb af billet støtter Danmark Rundt 2017 Team Bodenhoff for Børnecancerfonden. Overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden og foredragsholderne stiller op gratis.
Aftenen indledes med et foredrag af læge Charlotte Bøving, der er kendt fra TV-programmet "Lægen flytter ind". På sin kontante, ærlige og direkte måde gjorde hun en forskel, der fik deltagerne til at ændre deres liv. Charlotte Bøving vil give vise ord med på vejen mod en sundere livsstil, fordi vi alle gerne være her “lidt længere”. En sætning, der i den grad er blevet højaktuel for Charlotte, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose.

Hun afløses af tidligere professionel cykelrytter, Jens Veggerby. Hans foredrag har titlen "Blind tillid" og handler om hvordan cykelrytterlivet blev afløst af en professionel karriere som indehaver af bl.a. Veggerby Sport og Kultur. Erhvervslivet førte ham til et bekendtskab med Stein Bagger og IT-Factory, hvilket fik store konsekvenser. I foredraget vil Jens Veggerby fortælle, hvordan han blev involveret i Stein Bagger-sagen og hvor blind tillid blev vendt til et svigt i mange millioners-klassen. 

Billet a 200 kr. incl. en sodavand, en øl eller et glas vin købes her >> 

Det er også muligt at købe en menu til 150 kr. på Hotel Eyde inden arrangementet, hvoraf 25 kr. pr. menu går til Børnecancerfonden. Skal bestilles senest søndag d. 6. august på info@eyde.dk eller 97221800.

Bemærk: Arrangementet finder sted på Hotel Eyde, Mindegade 2, Herning

Se aftenens program her>>

 

Arrangementet er lavet i samarbejde med Danmark Rundt 2017 TEAM Bodenhoff for Børnecancerfonden, Hotel Eyde Herning City og Herning kommune.

Fakta om Danmark Rundt:
Ideen til støtteløbet fik Claus Bodenhof, da han i 2014 var rytter på Team Rynkeby fra Holbæk. I stedet for at trampe i pedalerne tusindvis af kilometer væk fra de børn, det hele handler om, organiserede han Danmark Rundt 2015, der trak spor gennem hele landet og samlede knap en halv million ind til Børnecancerfonden. I 2016 gentog han cykelturen og fik undervejs følgeskab af ca. 150 motionsryttere. Det lykkedes at samle knap 1 million kr. ind.
I 2017 strækker løbet sig over 9 etaper, og hele vejen bliver lokale organisationer, virksomheder, medier og privatpersoner involveret. Læs mere på www.danmarkrundt.dk
Det er muligt at cykle med på en eller flere etaper af cykelturen. Læs mere på facebook: Danmark Rundt 2017 TEAM Bodenhoff

Hotel Eyde, Herning kommune, Herning City og Herning Bibliotekerne udgjorde i 2016 en lokal arbejdsgruppe, som planlagde arrangementer i forbindelse med cykelturen. Den samme arbejdsgruppe står bag arrangementerne i 2017. 
Det er muligt at cykle med på en eller flere etaper af cykelturen. Læs mere på facebook: Danmark Rundt 2017 TEAM Bodenhoff

Yderligere oplysninger: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46 eller bibdg@herning.dk

Torsdag 31. august
Foredrag

Good stuff for internationals

Biblioteket i Herning
0,-

Good stuff for internationals

Get an informal introduction to the library in Herning.
Søndag 24. september
Foredrag

Folkeuniversitetet: Hearts and Minds Festival

Biblioteket i Herning
120,-

Folkeuniversitetet: Hearts and Minds Festival

Foredrag om nydelse, overspisning og afhængighed af madvarer

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere