Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
75 Kr
Target
Voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Foredrag

Woodstock: Et musikalsk foredrag

27.02.19
Musikjournalist og forfatter Espen Strunk stiller skarpt på den skelsættende festival

Der er næppe nogen anden enkeltstående begivenhed, som i samme grad som Woodstock-festivalen i 1969 er kommer til at stå som symbol på 1960’ernes ungdomsoprør og på tidens revolutionerende rockscene. I august 2019 er det 50 år siden Woodstock Music & Art Fair løb af stablen ved Bethel, New York, og i anledning af jubilæet stiller musikjournalist og forfatter Espen Strunk skarpt på den skelsættende begivenhed: Festivalens kulturelle kontekst og ikke mindst dens veritable overflødighedshorn af optrædende fra Janis Joplin, Jimi Hendrix og The Who til Jefferson Airplane, The Band og Crosby, Stills & Nash. 
Vi skal se arkivoptagelser undervejs, og mon ikke der også bliver tid til at opholde sig ved Strunks interview med et par af veteranerne fra Woodstock?

Kom og bliv klogere på Woodstock-festivalen og bliv samtidig klædt på til koncerten på Fermaten d. 9. marts, hvor en række af landets bedste musikere hylder musikken fra dengang. 

Køb billet incl. en øl/vand til foredraget d. 27.2. på biblioteket ved Espen Strunk her >>
Køb billet til koncerten d. 9.3. på Fermaten her >>

Mange af musikerne, der optrådte på festivalen, kan du se koncerter med på Qello, som indeholder ca. 1500 fuldlængde koncertoptagelser af god kvalitet. Se Qello her >>

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt