Corona-info:
Bemærk, at nogle arrangementer er aflyst og andre flyttet online.
Læs mere om forholdene for dette arrangement herunder.

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Herning Bibliotekernes Facebookside
Target
Voksne
Litteratur

LIVE Forfattertalk: Jesper Stein om Rampen

03.06.21
Samtale med vinderen af Læsernes Bogpris 2021

Herning Bibliotekerne inviterer til endnu en omgang LIVE Forfatter-talk, denne gang med vinder af Læsernes Bogpris 2021, Jesper Stein, der fortæller om sin selvbiografiske roman Rampen.

Rampen er en hudløst ærlig fortælling om forældrenes smertefulde skilsmisse, som sker mens Jesper Stein er en ung gymnasieelev. En skilsmisse, der får dramatiske konsekvenser for hele familien og som trækker spor helt op i voksenlivet for Jesper. Det er en fortælling om svigt, alkoholmisbrug, familiebånd og kærlighed.

Bibliotekar Tina Daugaard sidder klar kl. 20 til en spændende samtale om tilblivelsen og modtagelsen af Rampen og om dét at skrive så ærlig en selvbiografisk roman og hvorfor den har berørt så mange læsere.

Hvordan ser jeg med?
Det er gratis at være med og kræver ingen billet. Følg samtalen på Facebook.
Det er muligt, for jer der ser med, at stille spørgsmål i kommentarfeltet på Facebook under samtalen, eller ved at sende dem senest d. 2. juni til bibtid@herning.dk

Vi glæder os til at se jer – på Facebook!
Har du ikke mulighed for at se med, når vi sender LIVE torsdag aften, kan du gense samtalen på Facebook de efterfølgende 24 timer, dvs. til fredag kl. 20.00

Materialer