Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:30
Pris
Gratis
Target
Alle
Litteraturarrangementer
Musik

Souvenirs

25.10.19
Oplev en akustisk koncert med litterære undertoner og masser af lune

Sofie Bonde er af flere blevet kaldt det kvindelige svar på Niels Hausgaard. Med jysk lune og pokerfjæs snakker hun om emner som helbredende dyr, aquaplaning og spansk poesi. Og tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem.

Sofie Bonde og hendes mangeårige makker Niels Torp kommer forbi biblioteket og leverer sammen med violinist Klaus Pindstrup et brag af et kick off på Hernings nye litteraturfestival HerLitt 25.-26.oktober. 

I foråret 2016 udgav Souvenirs cd'en “Tangopartner”, som fik fine anmeldelser. Teksterne er skrevet i samarbejde med forfatteren Lone Hørslev. En munter sangcyklus, som beskriver en 37-årig kvinde. Hun står i lidt af en krise. Hun har sådan set alt; en høj uddannelse, et velbetalt job og hun ser godt ud. Hun har bare ingen kæreste og heller ingen børn. OK, hun går til spansk om tirsdagen, og dér bager hun på sin sidemand. Men det er så nyt endnu. 

Souvenirs slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Niels Torp var med i det legendariske band Kliché.

Souvenirs' tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

Glæd jer til en akustisk koncert udover det sædvanlige!

Det er gratis at deltage. 
Tilmelding ikke nødvendig. Kom i god tid, hvis du vil sikre dig plads.


HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>


Festivalen er støttet af Ege Fonden.

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt