Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

Den politiske thriller - mød Niels Krause-Kjær

05.03.20
Kom og mød Niels Krause-Kjær, der fortæller om romanen "Mørkeland"

Biblioteket i Herning er glade for at præsentere Niels Krause-Kjær, der denne aften vil fortælle om sin seneste roman "Mørkeland". 

"Mørkeland" er den længe ventede selvstændige fortsættelse til "Kongekabale", der blev en kæmpe succes og filmatiseret. "Kongekabale" er en politisk thriller med et fiktivt plot og fiktive karakterer, men som læser er det svært ikke at drage paralleller til det virkelige politiske liv på Christiansborg.

Med "Mørkeland" fortsætter Niels Krause-Kjær i samme spor. Igen bevæger romanen sig i sig i gråzonen mellem medier og politik samt trækker tråde til virkelighedens verden. Denne gang er der særligt fokus på nutidens politiske opbrud, hvor den etablerede magtelite bliver udfordret af populistiske bevægelser. 

Kort beskrivelse af "Mørkeland".
Dagen før der udskrives folketingsvalg, bliver en ung fuldmægtig fra indenrigsministeriet fundet myrdet. 
Den arbejdsløse journalist Ulrik Torp, der af Jobcenteret er blevet sendt i praktik hos Dagbladet, beslutter sig for at dække mordsagen. Sammen med en ung praktikant kommer Torp hurtigt på sporet af omfattende svindel inden for den politiske sfære, samt en lille mystisk kreds bestående af forhenværende politikere og førende embedsmænd.

Niels Krause-Kjær er journalist og forfatter samt vært på DR2 Deadline. 

Køb din billet her >>

Materialer