Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

En sønderjysk familiekrønike - mød Anna Elisabeth Jessen

26.09.19
Mød forfatteren bag den anmelderroste sønderjyske familiekrønike "Om hundrede år"

Herning Bibliotekerne er glade for at præsentere Anna Elisabeth Jessen, der denne aften på Biblioteket i Vildbjerg fortæller om den anmelderroste slægtsroman "Om hundrede år". 
Romanen er Anna Elisabeth Jessens debutroman og har ligget på bestsellerlisten siden udgivelsen. 

I romanen "Om hundrede år" følger læseren en sønderjysk slægt gennem hundrede år af danmarkshistorien. Slægtens historie fortælles i 100 kapitler - ét for hvert år fra 1914 og frem til 2014.

Kort beskrivelse af romanen: 
Første verdenskrig bryder ud i 1914 og som så mange andre sønderjyder, bliver Hans tvunget til at kæmpe for den tyske side. Hans kommer aldrig til at vende hjem til slægtsgården igen, så gården bliver overtaget af hans søster Helene og hendes mand, Marius. Marius, der ikke undslipper krigen uskadt selv, får sammen med Helene fem børn, der mærker krigens efterve gennem resten af deres liv. 

Anna Elisabeth Jessen, der selv er en sønderjysk journalist og forfatter, fortæller med denne roman om et skelsættende århundrede set gennem sønderjyske øjne. Anna Elisabeth arbejder i København, men bor på sine oldeforældres gård uden for Haderslev i Sønderjylland.

Sideløbende med udgivelsen af romanen har Anna Elisabeth Jessen i samarbejde med DR lavet en podcastserie med 100 korte afsnit, der fortæller romanens historie.

Billetpris inkl. kaffe, te og småkage: 100 kr. 

Køb billet her >>

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt