Om dette arrangement

Tid
20:00 - 20:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Herning Bibliotekernes Instagram-profil "Litteratur HeBib"
Arrangører
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

Forfatter-talk: Ib Michael

18.06.20
50 år med fantastiske fortællinger

I denne tid kan vi desværre ikke samles om litteraturen på biblioteket som vi plejer. Bibliotekerne har været lukket i en længere periode og meget lidt i vores hverdag er helt som det var. Vi må finde på nye måder at gøre ”det vi plejer”.

I stedet for at invitere ind på biblioteket, vil vi derfor gerne give alle jer, bibliotekets mange faste brugere, læsere og lånere, en mulighed for ”møde litteraturen” online. Biblioteket er stolte af at præsentere aktuelle forfatterskaber for jer online på Instagram, hvor vi inviterer til spændende Forfatter-talks LIVE.

Ib Michael er den anden af to Forfatter-talks i juni.

Ib Michael (f. 1945 i Roskilde) debuterede som forfatter i 1970 med romanen "En hidtil uset drøm om skibe". Har efterfølgende skrevet over 30 romaner og rejseskildringer. I år fejre Ib Michael 50-års forfatterjubilæum og er lige nu aktuel med romanen "Sandheden om Lucy" der udkom 15. april. Mere end nogen anden er Ib Michael eventyrets digter i ny dansk litteratur. Hans bøger er eventyrlige beretninger om udlængsel, eksotiske rejser og mirakuløse sammentræf. Der er både dramatiske handlinger og sanseligt billedrige beskrivelser. Samtidig er Ib Michaels fortællinger fulde af konkret virkelighed, forankret i tid og sted og fyldt med farve og liv, hvad enten de foregår i middelalderen eller atomtiden, i Latinamerika, Kina eller Roskilde.

Ib Michael har i årenes løb modtaget en lang række priser, bl.a. Otto Gelsted-prisen 1978, Henrik Pontoppidans Mindefond 1987, Weekendavisens Litteraturpris 1989, De Gyldne Laurbær 1990, Kritikerprisen 1991, Søren Gyldendal Prisen 1993, Det Danske Akademis Store Pris, 1994 og Danske Banks Litteraturpris, 2010.

Praktisk info:

Du skal have en konto på Instagram for at kunne deltage i bibliotekets Forfatter-talks.
Du skal følge Herning Bibliotekernes Instagram-profil "Litteratur HeBib" hvorfra der udsendes LIVE de to torsdage.
Udsendelsen optages og er derefter mulig at se de følgende 24 timer.

Materialer