Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
75 Kr
Target
Voksne
Litteratur

Forfatteraften: Ib Michael

30.09.21
Om "De syv rejser"

Ib Michael er mere end nogen anden dansk forfatter eventyrets digter. Hans bøger er fyldt af eventyrlige beretninger om udlængsel, eksotiske rejser og mirakuløse sammentræf. Og han har under sine utallige rejser set mere af verden end de fleste. Og heldigvis deler han gerne sine oplevelser med os, bl.a. i den seneste udgivelse ”De syv rejser” (2021).

Torsdag den 30. september er vi så heldige, at Ib Michael kommer til Herning, hvor han vil tage os med ud på syv af de allermest skelsættende rejse-eventyr, som han har oplevet i sit liv.

Vi kommer bl.a. til at høre Ib Michael berette om en rejse til Mayalandet sammen med Per Kirkeby, hvor målet var at genfinde de forsvundne byer og om kommer med på en rejse til Hjortelandet, hvor Ib Michael deltog i Huichol-indianernes ceremonier. Derudover bliver vi taget med på en rejse tværs over Atlanterhavet med Troels Kløvedal og Nordkaperen og kommer med til Amazonas for at redde regnskoven. Vi bliver også taget med på en rejse til hjemstedet for gudindekvinder, Zihuatanejo i Mexico og med til Tibet til en hårrejsende himmelbegravelse. Udover de fjerne eksotiske rejsemål, vil vi også få historien om dengang Ib Michael rejste til Venedig i jagten på den østrigske maler Hundertwasser.

Glæd dig til en aften i selskab med en ægte eventyrer og fabelagtig digter!

Der er et begrænset antal billetter i udbud.
Billetter koster 75 kr, og du kan købe din billet her >>

Ib Michael debuterede som forfatter i 1970 med romanen ”En hidtil uset drøm om skibe” og har efterfølgende skrevet over 30 romaner og rejseskildringer. I 2020 kunne Ib Michael fejre sit 50-års forfatterjubilæum og udkom med romanen ”Sandheden om Lucy”. Seneste udgivelse er rejseskildringen ”De syv rejser”. Ib Michael har i årenes løb modtaget en lang række priser, bl.a. Otto Gelsted-prisen 1978, Henrik Pontoppidans Mindefond 1987, Weekendavisens Litteraturpris 1989, De Gyldne Laurbær 1990, Kritikerprisen 1991, Søren Gyldendal Prisen 1993, Det Danske Akademis Store Pris, 1994 og Danske Banks Litteraturpris, 2010.

Materialer